леко


лесно е да обичаш
лесно е да затвориш очи и да се отдадеш, да ги отвориш и пак да се отдадеш
лесно е да можеш
лесно е да правиш, каквото ти се прави
лесно е да решаваш
лесно е да даваш
лесно е да е възможно
лесно е да трябва
лесно е да бъде леко
лесно е да си красив и мил
лесно е да си добър
лесно е да прощаваш
лесно е да знаеш
лесно е да искаш
най-трудно е да спреш да искашNo comments:

Post a Comment

Followers