маГия

Мисля си..

.. колко е хубаво на път за работа сутрин. Как всеки бърза на някъде, но не изнервено, а по-скоро устремено и някак спокойно. Все още никой не е развалил ничии ден и все още всичко запланувано има шанс да се получи. А най-хубавото е, колко мило и сладко слънцето се събужда усмихнато и пожелава Хубав ден.

.. изгубих си "добро утро"-то. Ако някой го види да му каже, че съм обидена, нищо, че е заето и уморено!

.. дали слагат нещо в донатите "Моцарт", защото полудявам по тях и скоро ще ми проличи?

.. няма ли да свършва този месец, имам да си наваксвам едно лято.

.. от утре!

.. да си разходя ума някъде на широко. Трябват ми нови мисли и нови навици, и нови вдъхновения, и нови събеседници, и нови вещи, и нови хобита, и нови..

.. че не знам какво става с мен, но нещо ми е хубаво и чак прекрасно, просто така.

.. колко дълго живеят калинките?

.. аз съм като пясъчен замък, не ме отвявай!

.. че мразя изненади, но днес би бил ужасяващо скучен ден, ако не ми направиш поне една дори и малка изненада, а ако има и настърган шоколад отгоре, би било вълшебно.

Омагьосай ме!









1 comment:

  1. Отговора на въпроса ти е приблизително 1 година :) също така.. броя на точките им не се променя като остаряват :)

    Иначе.. щастлива си ти, че си се научила да ставаш рано.. спомням си още един ден в който не спах.. и сутринта в 7 часа просто излезнах навън.. купих си прясно опечена баничка и гледах хората как бързат за работа :) беше хубав ден и ти си много права, че тогава всичко ти изглежда възможно :) самоче.. като станеш към 12ч вече този момент е свършил и ти остава само да се блъскаш с реалността, че деня е гаден.. без да си имал възможност да си мечтаеш че ще е хубав дори :)

    ReplyDelete

Followers