хубаво е

A каза: Ако още се чудиш кое да харесаш в модата - Bottega Veneta и Prada, мъже от The Sartorialist - убедена съм, че си ги видяла много преди мен, но просто искам да споделя - страхотни са! Направо божествени! Особено втората снимка, досега не бях виждала къси гащи да стоят толкова мъжествено. Направо нямам думи - особено за черния и тъмно синия - този тъмно син панталон го искам за себе си, ще отслабна с 8 кг, ако трябва, за да го нося и ще ми е хубаво!
em каза: ти си луда :)
A каза: що? не ти ли харесват
A каза: http://www.thesartorialist.com/photos/62010BVblupants_4072Web.jpg
А каза: виж колко са хубави само :)
em каза: :D
em каза: харесват ми
em каза: това няма нищо общо с факта, че си луда :D
A каза: :)
A каза: а защо съм луда
em каза: просто си луда
A каза: и е хубаво!
A каза: ама не е хубаво, че не съм там да гледам ревюто, и после зад завесите на ревюто при манекените и дизайнерите, и фризьорите. И вечерта на партито, с коктейлите около басейна в частната вила на Лагерфелд, примерно :)))))))
A каза: приличат на номади, супер са
em каза: да, готино е да си луд!
A каза: А бе ти не беше ли на изпит днес?
em каза: да, след малко..5 comments:

 1. Извънредно обогатяващ log.

  ReplyDelete
 2. Мисля си.. че ако почна свободно да назовавам най-странните италиански имена и думи които мога да се сетя, всички ще повярва че изреждам големи дизайнери и големи имена в модата. Daniele DeRossi, Pierre Luidgi DiMotta, Sebastian Riverra. :) а.. и желателно е да има колкото се може повече повтарящи се букви, така че вместо Armano е по "фешън" :) Arrmanno

  ReplyDelete
 3. Sergio Martino, Massimo Dallamano, Ruggero Deodato, Umberto Lenzi, Antonio Margheriti, Lucio Fulci, Dario Argento, Pupi Avati, Riccardo Freda, Aristide Massaccesi, Marino Girolami, Andrea Bianchi, Bruno Mattei, Lamberto & Mario Bava!

  PS I recommend 'em all.

  ReplyDelete
 4. хахах :) искам горещо да си купя Pupi Avati

  ReplyDelete

Followers