in a Mellow mood

Тук съм!

И докато си допивам колата искам да ти разкажа за нещо готино. Става дума за Mellow Music Festival. Колко яко звучи само. Всъщност, когато потърсиш думата в речника излиза

MELLOW
I.
1. (у) зрял, мек, сладък, сочен (за плод)
2. пивък, отлежал (за вино)
3. глинест, богат, мазен (за почва)
4. поумнял, зрял, улегнал, уталожен
5. прен. мек (за светлина, звук), топъл (за цвят)
6. любезен, добродушен, сърдечен, весел, общителен
in a MELLOW mood размекнат
7. разг. пийнал, с повишено настроение, на градус

Толкова много неща, защото Mellow Music Festival е толкова много неща. За първи път у нас идват хора, които до скоро можеше да чуеш само в интернет, по радиото или на някой чужд фестивал, но и през ум нямаше да ти мине да ги видиш на живо, у нас и то за 20 лева(всъщност билета за трите дни, ги прави по около 13 лв на ден, което си е колкото един обяд. Е, не знам за теб, но аз с удоволствие бих се лишила от манджата в името на саунда!), че дори и без пари. Време беше и у нас нещата да се случват сега, а не след време. Все пак, по дяволите, но сърбите си имат Exit, не беше честно.

Безплатната сцена е в Борисовата градина и стартира утре 27.05 от 18. Парти в парка, на тревата и така всеки ден от 27 до 29. Да не цапате, ей!

Обещаха да има Mellow Money, което е валута равна на 2 лева,

обещаха пиене и сандвичи,
обещаха да изчистят,
обещаха 100 подарени билета на ден в томболка (мразя тази дума) с питиетата и храната,
обещаха да има талони отстъпка 20% от цената на билета за скептиците и намусените физиономии или за ентусиастите,
обещаха Mellow коктейл, това е факт. Опитах го и е готин! Мисля, че видях и нещо тяхно в SupaStar, но не мога да потвърдя.
Обещават нещо страхотно, както в Борисовата, така и в Inter Expo Center.. Там партитата на 27, 28 и 29 започват от 23 часа.
Ще видим!


Онзи ден youtube ми препоръча да чуя The Phonomenal Handclap Band и аз послушно си ги пуснах, после друг техен live, после друг и така цял ден. Днес отворих програмата на Mellow Music Festival и ги видях там.. Шах! Харесвам Help Me Jones, King Midas Sound, WhoMadeWho и Jahcoozi. Чух по нещо от останалите селектирани музиканти и смело и уверено мога да кажа ДАА.

Да за готината идея и намеренията, дано ги осъществим!


No comments:

Post a Comment

Followers